Prosíme věnujte před přidáním blogu chvilku následujícím třem odstavcům...

Vážíme si Vaší poctivosti

A. Protože zde blogy nehostujeme, nezodpovídáme za jejich obsah. Přesto si vážíme dobrých mravů a ctíme zákony ČR. Neschválíme nebo odstraníme blog, který bude v rozporu s platnými zákony ČR, bude útočit na menšiny, vyzívat k nenávisti, nebo propagovat obsah ohrožující mravní výchovu mládeže.

B. Každý zde zdarma získá dostatečné množství prostoru ke své propagaci. Nebudeme ale tolerovat chování, kdy jedna a tatáž osoba / firma / zájmová skupina začne hromadně přidávat více PR blogů na stejné téma. Takové chování může vést ke smazání všech blogů dané zájmové skupiny.

C. Jak všude uvádíme, nevadí nám, pokud svůj blog využíváte k reklamě. Ponecháváme si ale prostor neschválit Váš blog, pokud se shodneme na tom, že se jedná o pouhé skladiště bezduchých PR článků, bez vazby na konkrétního autora či určité téma.

Souhlasím a chci přidat svůj blog

Je Váš blog na ceskeblogy.cz?

Byl Váš blog schválen a přidán na ceskeblogy.cz? Pochlubte se, že tvoříte kvalitní, český obsah a vložte na své stránky tuto ikonku:

ikonka

Proč vznikly ceskeblogy.cz?

Jaký je smysl tohoto portálu? Přečtěte si více o tom, proč a jak vznikl projekt ceskeblogy.cz?

úryvek z textu ... "Překvapilo nás, kolik lidí je ochotných vyhodit peníze za PR článek na uměle vytvořených skladištích bez konceptu. Velká část těchto lidí přitom vlastní a pečlivě udržuje svůj blog, který je součástí jejich eshopu či internetové služby."...